Camping Hollandscheveld

Heerlijk genieten van de vakantie doe je in Drenthe.

Gasten reviews Camping Hollandscheveld.

10 berichten op 2 pagina's
Yvonne & Paul van Stekelenburg
24-10-20 20:35:07
Mijn vrouw en ik, hebben afgelopen week (eind Oktober 20) heerlijk gekampeerd op de camping van Erik en Lesley.
Prima sanitair en echt schoon.

In de korte tijd als camping eigenaren, zijn ze al zeer bedreven om de gasten naar hun zin te maken. De heren hebben nog zeer leuke plannen en zijn druk bezig om deze te realiseren.

Heren veel succes en lezers Ga er eens kijken !!!
Ed en Wil Teuben
15-09-20 20:27:27
Wij hebben 3 weken op deze camping mogen verblijven en dat is ons prima bevallen. De camping heeft nieuwe eigenaren nl. Lesley en Erik. Twee vriendelijke en gastvrije heren. De Camping is begin juli voor het eerst geopend. De plekken zijn ruim, de camping ziet er zeer verzorgd uit en de heren doen er alles aan om de gasten een fijn verblijf te bezorgen. Zo hebben wij dat zeker mogen ervaren. Lesley en Erik wij hopen dat jullie plannen voor de camping mogen lukken . Bij leven en welzijn hopen wij nog eens op jullie camping te mogen vertoeven. Het was fantastisch. Succes en bedankt.
Margriet Elzenaar
07-09-20 21:27:27
We hebben het heel erg naar onze zin gehad op deze camping. Die geleidt wordt door 2 aardige mannen die goed meedenken naar oplossingen. We hadden 2 grote honden mee, en je kon in deze buurt goed wandelen. Vooral boswachterij Gees vonden we leuk om te wandelen. De mensen in het dorp zijn ook heel vriendelijk. Het was voor ons de eerste keer op stap met een eigen caravan, maar is ons goed bevallen! Voor herhaling vatbaar!
Gosse en Grytsje Ytsma
06-09-20 17:55:15
Wat een heerlijk plekje is dit, een camping midden in het groen. De eigenaren zijn gastvrij en behulpzaam. Het sanitair is goed schoon en de douches echt warm. Winkels in de omgeving zijn goed bereikbaar via mooie fietspaden.
Kortom een plekje om vaker te bezoeken.
Saskia Dubbelt
30-08-20 12:49:24
De camping ligt aan het einde van een doodlopende weg, midden in het groen. Vanaf de camping kom je meteen op wandel- en fietspaden door schitterend natuurgebied. Op 5 minuten rijden ligt Hollandscheveld. De eigenaren zijn behulpzaam en vriendelijk. Het sanitair is erg schoon, maar verouderd.
Tonen: 5  10