Camping Hollandscheveld

Heerlijk genieten van de vakantie doe je in Drenthe.

Gasten reviews Camping Hollandscheveld.

12 berichten op 2 pagina's
Piet van Poppel
06-04-21 11:38:20
Wij zijn met Pasen op deze fijne rustige camping geweest. Vriendelijke en enthousiaste eigenaren. Schoon sanitair. Kregen met Pasen chocolade eitjes .Mooie omgeving
Han en Valerie van Panhuis
24-02-21 07:47:57
Wij zijn op 20-02-2021 op deze mooie camping aangekomen voor in eerste instantie een twee-drietal dagen om van het lekkere februari-weer te genieten en om veel te wandelen met onze hond. Uiteindelijk zijn het zes dagen geworden omdat het ons meer dan uitstekend is bevallen.

De eigenaren Erik en Lesley weten als geen ander wat gastvrijheid betekent en hun servicegerichtheid is van ongekende waarde.
We hadden een probleem met onze TravelVision (schotelantenne) dat direct door de mannen werd opgelost met enig doormeet- en soldeerwerk. Al was deze hulp eigenlijk helemaal niet nodig want deze camping beschikt over uitstekende Wifi.

Erik en Lesley verdienen groot respect. Niets is hun teveel, ze staan altijd voor je klaar en zijn heel bewust bezig om hun droom (een top10-camping) waar te maken. Daarbij is het ongekend handig dat beide mannen “twee gouden klauwen” hebben en bijna alles zelf kunnen realiseren. Het onmogelijke doen zij direct, wonderen duren ietsjes langer!

We komen hier zeker nog terug. Ruimte, rust, alles keurig onderhouden. Wij en onze hond hebben hier genoten.
Aanbevelingsniveau: 4 dikke duimen en een poot.
Yvonne & Paul van Stekelenburg
24-10-20 20:35:07
Mijn vrouw en ik, hebben afgelopen week (eind Oktober 20) heerlijk gekampeerd op de camping van Erik en Lesley.
Prima sanitair en echt schoon.

In de korte tijd als camping eigenaren, zijn ze al zeer bedreven om de gasten naar hun zin te maken. De heren hebben nog zeer leuke plannen en zijn druk bezig om deze te realiseren.

Heren veel succes en lezers Ga er eens kijken !!!
Ed en Wil Teuben
15-09-20 20:27:27
Wij hebben 3 weken op deze camping mogen verblijven en dat is ons prima bevallen. De camping heeft nieuwe eigenaren nl. Lesley en Erik. Twee vriendelijke en gastvrije heren. De Camping is begin juli voor het eerst geopend. De plekken zijn ruim, de camping ziet er zeer verzorgd uit en de heren doen er alles aan om de gasten een fijn verblijf te bezorgen. Zo hebben wij dat zeker mogen ervaren. Lesley en Erik wij hopen dat jullie plannen voor de camping mogen lukken . Bij leven en welzijn hopen wij nog eens op jullie camping te mogen vertoeven. Het was fantastisch. Succes en bedankt.
Margriet Elzenaar
07-09-20 21:27:27
We hebben het heel erg naar onze zin gehad op deze camping. Die geleidt wordt door 2 aardige mannen die goed meedenken naar oplossingen. We hadden 2 grote honden mee, en je kon in deze buurt goed wandelen. Vooral boswachterij Gees vonden we leuk om te wandelen. De mensen in het dorp zijn ook heel vriendelijk. Het was voor ons de eerste keer op stap met een eigen caravan, maar is ons goed bevallen! Voor herhaling vatbaar!
Gosse en Grytsje Ytsma
06-09-20 17:55:15
Wat een heerlijk plekje is dit, een camping midden in het groen. De eigenaren zijn gastvrij en behulpzaam. Het sanitair is goed schoon en de douches echt warm. Winkels in de omgeving zijn goed bereikbaar via mooie fietspaden.
Kortom een plekje om vaker te bezoeken.
Saskia Dubbelt
30-08-20 12:49:24
De camping ligt aan het einde van een doodlopende weg, midden in het groen. Vanaf de camping kom je meteen op wandel- en fietspaden door schitterend natuurgebied. Op 5 minuten rijden ligt Hollandscheveld. De eigenaren zijn behulpzaam en vriendelijk. Het sanitair is erg schoon, maar verouderd.
Bernadette B
28-08-20 21:30:31
Mooie camping op een prima locatie! De ontvangst was ook heel hartelijk. Het sanitair was voor nu goed genoeg, maar als de camping vol staat is er meer capaciteit nodig. Ach, deze eigenaren zijn nog maar pas begonnen, dus zij hebben vast nog heel veel goede plannen.
Fransien Schimmel
18-08-20 19:41:21
Leuke camping, goed en schoon sanitair. Ruime plaatsen. Heerlijk met dat warme weer de Schoonhovenseplas zo dichtbij.
Erik en Lesley heel veel succes met de plannen die jullie nog hebben. Wij hebben genoten op jullie camping.
Atie Deen
16-08-20 10:05:01
Vrijdag aangekomen op de camping met Amber onze Hovawart. Schoon sanitair, ruime plaatsen.
Wifi is zeer goed de camping is net een maand open. Er zijn nog vele plannen om te realiseren voor de jongens. Ze zijn welwillend en bereid en layback om het een ieder naar de zin te maken. De tijd zal voor hun het werk doen.
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info