Camping Hollandscheveld

Heerlijk genieten van de vakantie doe je in Drenthe.

Gasten reviews Camping Hollandscheveld.

27 berichten op 3 pagina's
Sandra Veen
13-06-21 22:03:48
Nog 1 nachtje slapen op deze mooie camping waar rust , reinheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staat.
Wat een warm welkom town we vrijdag aankwamen voor ons eerste weekendje met de camper . We hadden geen betere camping kunnen uitzoeken dan deze van de 2 heren.
Super schoon sanitair en een heerlijke ruime douche .
De heren willen echt graag dat je het naar je zin hebt op de camping die ze ongeveer een jaar geleden over genomen hebben.
Ik heb niets dan lof voor de heren : follow your dream ... we komen zeker terug . Lieve groet marcel en Sandra Veen
Kina en Lines Kuipers
26-05-21 19:37:05
Hallo Erik en Lesley,
We kwamen 11 mei op jullie mooie camping aan en kregen een heel mooi plekje en werden door jullie warm verwelkomt en geholpen, fantastisch !
Jullie begrip voor onze situatie op dit moment was voor ons erg prettig.
Helaas waren de weersomstandigheden na Hemelvaart en de pinksterdagen ronduit slecht, maar desondanks toch genoten bij jullie. We hebben respect voor jullie inzet, de schone toiletten ( zelfs met aanhoudende regen), het verzorgde terrein en jullie plannen iets moois van de camping te maken.
We wensen jullie heel veel succes voor de toekomst en tot ziens.
Lieve groeten van Kina en Lines
Wim Wim Tomassen
16-05-21 21:26:12
Beste Erick en Lesly,
Wat een mooie plek hebben jullie. EN NOG ZOVEEL PLANNEN, OM HET NOG MOOIER TE MAKEN. DE PERSOONLIJKE AANDACHT VOELDE ALS EEN WARME DEKEN.
WIJ HOPEN NOG EEN KEER TERUG TE KOMEN BIJ JULLIE.
GROETEN WIM EN JANNY TOMASSEN
Gerdien Gerdien Bartelink
16-05-21 15:06:33
We zijn net weer thuis van een geweldig Hemelvaart weekend. Super camping hele gezellige sfeer. Je loopt van de camping zo het bos in. Mooie veldjes en het sanitair werd 3x per dag schoongemaakt. De twee eigenaren zijn super vriendelijk en zeer behulpzaam. Wij komen zeker nog een keer terug
Theo en Wil Eickelmann
15-05-21 17:11:14
Morgen na 1 week gaan we weer naar huis. We hebben met veel plezier hier morgen verblijven! Erik en Lesley bedankt. Jullie doen het fantastisch, jullie zijn erg betrokken! Compliment van ons! Theo en Wil
Piet van Poppel
06-04-21 11:38:20
Wij zijn met Pasen op deze fijne rustige camping geweest. Vriendelijke en enthousiaste eigenaren. Schoon sanitair. Kregen met Pasen chocolade eitjes .Mooie omgeving
Han en Valerie van Panhuis
24-02-21 07:47:57
Wij zijn op 20-02-2021 op deze mooie camping aangekomen voor in eerste instantie een twee-drietal dagen om van het lekkere februari-weer te genieten en om veel te wandelen met onze hond. Uiteindelijk zijn het zes dagen geworden omdat het ons meer dan uitstekend is bevallen.

De eigenaren Erik en Lesley weten als geen ander wat gastvrijheid betekent en hun servicegerichtheid is van ongekende waarde.
We hadden een probleem met onze TravelVision (schotelantenne) dat direct door de mannen werd opgelost met enig doormeet- en soldeerwerk. Al was deze hulp eigenlijk helemaal niet nodig want deze camping beschikt over uitstekende Wifi.

Erik en Lesley verdienen groot respect. Niets is hun teveel, ze staan altijd voor je klaar en zijn heel bewust bezig om hun droom (een top10-camping) waar te maken. Daarbij is het ongekend handig dat beide mannen “twee gouden klauwen” hebben en bijna alles zelf kunnen realiseren. Het onmogelijke doen zij direct, wonderen duren ietsjes langer!

We komen hier zeker nog terug. Ruimte, rust, alles keurig onderhouden. Wij en onze hond hebben hier genoten.
Aanbevelingsniveau: 4 dikke duimen en een poot.
Yvonne & Paul van Stekelenburg
24-10-20 20:35:07
Mijn vrouw en ik, hebben afgelopen week (eind Oktober 20) heerlijk gekampeerd op de camping van Erik en Lesley.
Prima sanitair en echt schoon.

In de korte tijd als camping eigenaren, zijn ze al zeer bedreven om de gasten naar hun zin te maken. De heren hebben nog zeer leuke plannen en zijn druk bezig om deze te realiseren.

Heren veel succes en lezers Ga er eens kijken !!!
Ed en Wil Teuben
15-09-20 20:27:27
Wij hebben 3 weken op deze camping mogen verblijven en dat is ons prima bevallen. De camping heeft nieuwe eigenaren nl. Lesley en Erik. Twee vriendelijke en gastvrije heren. De Camping is begin juli voor het eerst geopend. De plekken zijn ruim, de camping ziet er zeer verzorgd uit en de heren doen er alles aan om de gasten een fijn verblijf te bezorgen. Zo hebben wij dat zeker mogen ervaren. Lesley en Erik wij hopen dat jullie plannen voor de camping mogen lukken . Bij leven en welzijn hopen wij nog eens op jullie camping te mogen vertoeven. Het was fantastisch. Succes en bedankt.
Margriet Elzenaar
07-09-20 21:27:27
We hebben het heel erg naar onze zin gehad op deze camping. Die geleidt wordt door 2 aardige mannen die goed meedenken naar oplossingen. We hadden 2 grote honden mee, en je kon in deze buurt goed wandelen. Vooral boswachterij Gees vonden we leuk om te wandelen. De mensen in het dorp zijn ook heel vriendelijk. Het was voor ons de eerste keer op stap met een eigen caravan, maar is ons goed bevallen! Voor herhaling vatbaar!
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info