Camping Hollandscheveld

Heerlijk genieten van de vakantie doe je in Drenthe.

Gasten reviews Camping Hollandscheveld.

10 berichten op 2 pagina's
Bernadette B
28-08-20 21:30:31
Mooie camping op een prima locatie! De ontvangst was ook heel hartelijk. Het sanitair was voor nu goed genoeg, maar als de camping vol staat is er meer capaciteit nodig. Ach, deze eigenaren zijn nog maar pas begonnen, dus zij hebben vast nog heel veel goede plannen.
Fransien Schimmel
18-08-20 19:41:21
Leuke camping, goed en schoon sanitair. Ruime plaatsen. Heerlijk met dat warme weer de Schoonhovenseplas zo dichtbij.
Erik en Lesley heel veel succes met de plannen die jullie nog hebben. Wij hebben genoten op jullie camping.
Atie Deen
16-08-20 10:05:01
Vrijdag aangekomen op de camping met Amber onze Hovawart. Schoon sanitair, ruime plaatsen.
Wifi is zeer goed de camping is net een maand open. Er zijn nog vele plannen om te realiseren voor de jongens. Ze zijn welwillend en bereid en layback om het een ieder naar de zin te maken. De tijd zal voor hun het werk doen.
Tineke Wubben - van Dijck
15-08-20 20:05:24
Wij hebben onlangs gekampeerd op camping Hollandseveld, een mooie ruime camping. De plaatsen zijn ruim, zon en schaduw, er is volop mooie begroeiing. Het sanitair is eenvoudig, maar schoon en heel.
In de omgeving is er volop gelegenheid om een mooie fietstocht of wandeling te maken.
Wij hebben het prima naar ons zin gehad!
J. Rijnen
15-08-20 19:48:53
05

15-08-20 19:34:58
In juli 2 weken gekampeerd op deze net geopende camping. Een hele mooie groene camping met ruime plaatsen. Zowel zon als schaduw. De camping ligt direct aan het bos. In het dorp Hollandscheveld zijn alle winkels die je nodig hebt. 2 supermarkten, drogist, slager, bakker, snackbar, pizzeria/gyros, chinees etc. De zwemplas Schoonhoven ligt vlakbij. Je kunt er ook heerlijk omheen wandelen. Het sanitair op de camping is schoon en heel. Er is zeer goede wifi op elke plaats. Honden zijn er welkom. Wel aangelijnd of afzetting op de plaats. De nieuwe eigenaren Erik en Lesley zijn druk bezig deze mooie SVR camping te moderniseren en van goede faciliteiten te voorzien.
Wij hebben er samen met onze 2 honden een heerlijke vakantie gehad. En komen zeker nog eens terug !
Tonen: 5  10